fredag 21 september 2012

Fredagsröra

 
Idag är det fredag, och Queen Aminibloggen bjuder på en "fredagsröra" med lite allt möjligt som gjorts det senaste. Det är ju inte bara smycken som jag tycker är kul att göra utan även saker i t ex textila material. Passar på att visa lite medan jag har fikapaus! ;)
 
 
Det här är en virkad liten "korg" med ett litet hänge så att den kan hängas upp på väggen. Den kan även stå av sig själv tack vare en botten av skinn. Garnet är en ny sort som vi beställt till textilslöjden, och jag var tvungen (!) att göra en liten test till eleverna för att visa hur det blir. Rätt läckert va?! :)
 
 
Kände att jag behövde ett nytt halsband, så en dag blev det det här... Stor maffig bricka med mina juvelers namn på! :D Enligt en av dem betyder hjärtat: "mamma älskar mej", och det tycker jag är en kanonfin översättning!
 
Ett ganska bra julklappstips va!? ;)

 
En liten väska blev det också för ett tag sen. Den här är gjord som present till en mycket speciell person i min närhet. Själva väskan är vävd av VHS-band och har en insida med svart smårosigt tyg som också syns på handtagen och som band runt omkring. En liten rosknapp som "pricken över i´et"!

 
En virkad liten prinsessbakelse! Vem vill inte ha en sån i hyllan!! ;D

 
Virkat bokmärke i form av en ros... Förstör inte boken alls, och det gillar jag!

 
Babyrosa armband med coola silverdetaljer!

 
Svart och rött som bas, och silverdetaljer för det lilla extra!
 
Önskar dej en härlig helg med massa roligt!! Passa på att tänk lite extra på dej själv... Något som gör dej själv glad och lycklig!!! :)