onsdag 13 februari 2013

HJÄRTAN


"Hjärtat är en symbol som ofta har en positiv innebörd. Ofta är det en symbol för kärlek".
 
Detta kan man läsa i NE om man söker på *hjärta och *symbol. Från att man är väldigt liten så vet man att hjärtan står för att man tycker om någon. Hjärtan kan ha alla möjliga former och modeller - avlånga, spetsiga, bulliga, knubbiga, runda, ihåliga, regelbundna, oregelbundna...
Jag älskar hjärtan och har hjärtan på en massa olika ställen till massa olika saker. Två av de senaste jag fått är: 1) en liten skål lagom till lite godis... 2) en öppningsbar berlock till mitt armband!

I morgon är det Alla Hjärtans Dag - en dag värd att uppmärksamma tycker jag, oavsett om man har en käresta eller inte. Tänker vi efter så har vi (förhoppningsvis!) alla någon som vi håller av och som nog borde få en liten extra hälsning av något slag. Egentligen är väl önskan att man varje dag visade någon sin uppskattning så att den sådan här dag inte skulle behövas, men är man som jag, så gillar man att ta alla tillfällen i akt att fira lite... :) Jag har fixat några små överraskningar till mina nära och kära, skickat iväg några kort till lite speciella vänner som inte bor här, och tänker definitivt fixa lite extra gott till fikat i morrn! :)

Som en liten extra puff får du här lite foton på olika smyckeshjärtan. Dessa har jag hemma idag, så är du sugen på något av dem är det bara att höra av dig!! Kanske det är DU själv som är värd ett av dem?! ;) Glad Hjärtedag på Dig!!! Jag är glad att du är här och läser, och lämnar du en liten kommentar blir jag ännu gladare!!! :)





tisdag 12 februari 2013

2013

Det har blivit nytt år! Smycken har gjorts och förmedlats till glada människor lite här och där. Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men nu ska jag försöka bli lite bättre på det igen!
Jag "fick" en ny  mobil för ett tag sen, och med den har det inte fungerat att föra över bilder från  mobil till mail/dator (vilket den gamla gjorde bara sådär...). Idag, äntligen, fick jag hjälp av min fantastiskt duktige kusinson som visade mig hur genom sybervärlden (chatt och länkar!) hur jag skulle göra, och jag lyckades!!! :) Stor lycka!

Bara för det (!) kommer här några bilder... Vissa aaaaningen våriga, men det kändes som om det behövdes idag mitt i snöyran!!! ;)
Vilken/vilka färger känns mest våriga för dej!?