söndag 15 december 2013

Julklappar

Efter en tämligen turbulent vecka så har jag idag tagit mig tid och gjort klart lite smycken, blivande julklappar, som ska iväg - både per post och genom hämtning! Det har blivit ett nytt gäng medlemmar i den stora änglakören, några namntag´s, halsband med olika berlocker, örhängen och armband. Det är så härligt med alla färger när allt ligger samlat och väntar på att packas... Man blir så glad!! :)
 
Vita/genomskinliga änglar på rad...

 
Röda julörhängesänglar...

 
Namntag´s


 
Färgglad uggla!

 
Änglar på väg till två småtjejer...

 
Lite av det packade som ligger och väntar...

onsdag 4 december 2013

Decemberfix...

 
Det pysslas en hel del i källaren nu när julen börjar närma sig... :) Kul med speciella färgbeställningar och kul att få fritt spelrum - kul på alla sätt med andra ord!
 
 
Här är det helt set som går i rosa - Armband, örhängen och halsband. Samma grundpärla som går igen i alla delarna. Skulle till en blivande 40-åring och igår fick jag höra att presenten varit mycket uppskattad. Kul att höra! :D

 
Har testat att jobba med plexiglas nu några få gånger. Det är ett mycket hårt material som man jobbar med på samma sätt som man gör med trä... Sågar, putsar, putsar och putsar... ;) Det blir i alla fall läckert när det är klart! Mjukt och härligt att röra vid. Här är ett enkelt hjärta med kulkedja. Inget som jag har till försäljning för tillfället, men framöver kanske! ;)

 
Berlocker med text är alltid rätt! "Follow your heart" - så sant och så svårt emellanåt...

En samling armband med lite jul- look. En "inbyggd" ängel mitt i ger ett spännande intryck... Den kan va helt diskret, eller också utmärka sig i en helt annan färg! Vilket tycker du är bäst!?

 
En stor ring med en färgad pärla!! Väldigt dekorativt!! :)
 
Har du nått smycke du önskar dig i julklapp!?