lördag 23 juli 2011

Näckviksnytt

Här i Näckviken semestras det för fulla muggar. Dagarna går in i varandra och vi bryr oss inte om ifall det är vardag eller helg... 5-årige sonen meddelade i morse att det faktiskt är lördag idag, och det visste han för igår var det fredag och lördag kommer efter fredag! Så det så! Att han noterat detta kan bero på att det skulle rivas altan hos farmor och farfar idag och att både traktor och hjullastare skulle användas samt att fasters pojkvän skulle hjälpa till!!! Nu är han iaf där och som extra bonus så var även 2 kusiner på plats. Klart nöjd son! Den äldste sonen är oxå nöjd för hans "bästis" är hemma från semestern och nu håller de på och uppdaterar varandra för fullt om vad som hänt sen sist... De små bygger dublo och verkar nöjda de oxå! :)

Det har varit Norrlandsbesök här i veckan, och söta kusindottern kom o frågade om jag kunde fixa ett Harry Potter halsband till henne. Vi diskuterade lite tillsammans och så här blev det - hennes egen design!! :) "4 EVER H.P."


Hennes fina moder, tillika min kusin, ville ha änglar och de blev så här! :) En silverängel i röd kulkedja, samt en röd ängel i silverkedja... Eftersom de sitter i kabinhake så går de att flytta om allt efter önskemål för dagen.


Måste avsluta med att visa att det blommar här i Näckviken... Om man ska kunna ta in en näckros måste man ner i vattnet och ta sjövattnet i "bunken", klippa av stängeln, sätta blomman i vattnet och inte låta den komma upp i luften emellan. Kommer det luft i så vissnar den direkt! Ingen långvarig blomning när man plockar in dom dock, så det är fotot får bli minnet av den vi tog det här året...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar