tisdag 19 juli 2011

Vilka?

Mitt lilla "smygbloggande" har nu pågått ett tag och jag ser efter att (långt om länge!) fått hit en besöksräknare, att det är några som läser/kollar in min blogg då och då... Kan inte annat än undra lite över vilka det är... Samma, eller olika? Så - VEM ÄR DU? Kan du inte skriva nått under så jag får reda på nått oxå?! :D

Kram o natti!

7 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Jag heter Lina och jobbar som textillärare. Jag är en rastlös själ som vill att det ska hända saker. Så jag skaffade mig en liten butik som jag driver i Gränna.
    Jag är 28 och singel och letar efter en händig man som vill renovera mitt drömhus och sedan bo där med mig och så kan vi föröka oss samtidigt som mössen springer i väggarna. Om inte den händiga mannen lyckats få bort dem.
    Det bästa jag vet är att ligga på en varm strand, åka vattenskidor. slalom och att sitta uppkrupen i soffan till nåt bra program med katten och garnet i knät.
    För ett år sedan trodde jag inte att jag skulle ha en katt, men åker man på Tupperwareparty så kan man få med sig en hel del annat än just plastburkar. Hon heter för övrigt Bettan.
    Jag har även en mamma och pappa som är på semester just nu, de heter Håkan och Jenny, min bror sitter på bottenvåningen och tittar på film. Han heter Anton. Och jag heter Lina.
    Ska jag vara ärlig så svarat jag inte alltid så här drygt i bloggkommentarer. Men jag gillar ju dig och din blogg. Din man kan jag inte säga att jag gillar än, men dina ungar verkar goa!
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Martina Andersson19 juli 2011 kl. 22:39

    Jag har följt dig srn starten och kollar din blogg VARJE dag!! Peter brukar säga på kvällarna; jaha nu e de bloggläsning då ja ;)
    Du är så go!!!!
    Vi kommer till Vaggeryd idag förresten på tal om nåt helt annat!!!
    Massa kramar Martina

    SvaraRadera
  3. Ja, jag är här och läser.

    SvaraRadera
  4. Va härligt att iaf veta om tre "följare"... :) Glad över er - alla tre!!!!
    Stor kram Jea

    SvaraRadera
  5. Och sen är det ju jag =)

    SvaraRadera
  6. & så är det din extramamma!!

    SvaraRadera