fredag 5 augusti 2011

tältande

Så trillade vi raskt över på 615 besökare, och den lilla överraskningen jag berett till besökare nr 600 får bli liggande tills nån annan gång eftersom ingen gav sej tillkänna... :) Så kan det bli!

Igår kväll kom det tre kompisar till Hj för att sova över natt. Vi hade fixat upp ett tält nere vid stranden, ordnat för lite 5-kamp, mat o gotte. Det blev glada skratt, massa badande, tävlingsandor (!) på högsta nivå när luftgevär, pilbåge, bollkastning mm skulle utövas. Det hann bli riktigt mörkt innan en vinnare hade utsetts och kvällen hade övergått till natt... Lite allsång med mej och pappan på altanen hann killarna oxå med (repris av Allsång på Skansen!) innan de tassade ner till tältet i skenet av en ficklampa. Liiiite läskigt var det nog allt även om vissa hade svårt att erkänna det! ;) Altandörren lovades va öppen ifall om att, men när jag vaknade var alla kvar i tältet. Dagen startade de med nakenbad medan regnet smattrade över sjön - coola killar! :D
Nu har alla ätit frukost, både de gästande och de boende, och dagen är redo att tas tag i. Lite utflykt står på programmet... :) See you!

1 kommentar:

  1. man kollar lixom inte som vilken besökare man är inne.... inte jag iaf. :)
    Kram Bläckfisken

    SvaraRadera